Avaleht

Priit Põldmaa

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2015 "Tashi Delek!" Dokumentaalfilm Värvimääraja
2011 "Kormoranid ehk nahkpükse ei pesta " Mängufilm Värvimääraja
2010 "Külm on" Tudengifilm Videoefektid
Värvimääraja
2010 "Oleg" Mängufilm On-line montaaž
2007 "Jan Uuspõld läheb Tartusse " Mängufilm Värvimääraja
2005 "Kuum külm sõda: Haukka Grupp" Dokumentaalfilm Monteerija
2005 "Ukse taga" Mängufilm Monteerija
2004 "Ring" Mängufilm Monteerija
2003 "Perebisnes" Mängufilm Monteerija
2002 "Nööbi Odüsseia" Animafilm Monteerija

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm