Avaleht

Andres Puustusmaa

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2019 "Kohtunik" Mängufilm Režissöör
Stsenarist
2017 "Rohelised kassid" Mängufilm Režissöör
Stsenarist
Poliitik
2016 "Kala-kala" Mängufilm
2015 "Mustad lesed" Teleseriaal Režissöör
2011 "Rotilõks " Mängufilm Režissöör
Stsenarist
Maakler kontoris
2010 "Punane elavhõbe " Mängufilm Režissöör
2010 "Vahetus" Mängufilm
2009 "Püha Tõnu kiusamine " Mängufilm Aiapanija
2003 "Fender Bender" Mängufilm Režissööri I assistent
2002 "Ferdinand" Mängufilm Kontroll
1999 "Lurjus " Mängufilm Berg
1999 "Sellised kolm lugu: Kõrbekuu" Mängufilm Hans Kaufmann
1997 "E2-E4" Mängufilm Produtsent
1997 "Febris" Mängufilm Režissöör
Stsenarist
1997 "Minu Leninid " Mängufilm Madrus
1997 "Süü" Mängufilm Produtsent
Režissöör
Stsenarist

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm