Avaleht

Enn Putnik

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2000 "Amazonia III: Naissaar - Vana merekindlus" Dokumentaalfilm Operaator
1998 "Akvaarium" Dokumentaalfilm Operaator
1997 "Šamaan" Dokumentaalfilm II operaator
1994 "Tulivesi " Mängufilm Operaatori assistent
1992 "Heino Lipu lugu" Dokumentaalfilm Režissöör
Operaator
1992 "Ma tahaksin kodus olla …" Dokumentaalfilm Operaator
1991 "Vana mees tahab koju " Reklaamfilm Operaator
1991 "Vana mees tahab koju " Telemängufilm Operaator
1990 "Lumine valgus" Dokumentaalfilm Operaator
1989 "Aeg jälle tuleb " Dokumentaalfilm Režissöör

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm