Avaleht

Ly Pulk

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2014 "Crazy Daisy" Tudengifilm Ema hääl
2006 "Une Instituut" Animafilm Näitlejate valija
2002 "Agent Sinikael " Mängufilm Režissööri assistent
2002 "Nimed marmortahvlil " Mängufilm Režissööri assistent
2002 "Pääsemine" Mängufilm Näitlejate valija
2001 "Karu süda " Mängufilm II režissöör
1999 "Ristumine peateega " Mängufilm II režissöör
1999 "Sellised kolm lugu: Aida " Mängufilm II režissöör
1998 "Öine navigatsioon" Tudengifilm II režissöör
1997 "Minu Leninid " Mängufilm II režissöör
1997 "Perekondlik sündmus" Tudengifilm II režissöör
1996 "Griša" Dokumentaalfilm Toimetaja
1995 "Antoša" Dokumentaalfilm Toimetaja
1995 "Armuavaldus" Telemängufilm II režissöör
1994 "Ameerika mäed " Mängufilm II režissöör
1993 "Suflöör " Mängufilm II režissöör Neiu teatris
1992 "Daam autos " Mängufilm II režissöör
1991 "Rahu tänav" Mängufilm II režissöör
1990 "Ainult hulludele ehk halastajaõde " Mängufilm II režissöör
1989 "Inimene, keda polnud " Mängufilm II režissöör
1988 "Varastatud kohtumine " Mängufilm II režissöör
1986 "Mezzo Leili Tammel" Muusikafilm Režissöör
1986 "Olev Sooants-Soans. Eestimaa piltatlas" Dokumentaalfilm Režissöör
1985 "Naerata ometi " Mängufilm II režissöör
1983 "Lurich " Mängufilm II režissöör
1983 "Marginaalid kahele klaverile" Muusikafilm Režissöör
1982 "Arabella, mereröövli tütar " Mängufilm II režissöör
1982 "Jaan Rääts" Dokumentaalfilm Režissöör
1981 "Teaduse ohver " Telemängufilm II režissöör
1980 "314 meetrit televisiooni" Dokumentaalfilm Režissööri assistent

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm