Avaleht

Ly Pulk

Ly Pulk

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2014 "Crazy Daisy" Tudengifilm Ema hääl
2006 "Une Instituut" Animafilm Näitlejate valija
2002 "Agent Sinikael " Mängufilm Režissööri assistent
2002 "Nimed marmortahvlil " Mängufilm Režissööri assistent
2002 "Pääsemine" Mängufilm Näitlejate valija
2001 "Karu süda " Mängufilm II režissöör
1999 "Ristumine peateega " Mängufilm II režissöör
1999 "Sellised kolm lugu: Aida " Mängufilm II režissöör
1998 "Öine navigatsioon" Tudengifilm II režissöör
1997 "Minu Leninid " Mängufilm II režissöör

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm