Avaleht

Heidi Pruuli

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2012 "Tööpealkiri: Imelaps" Dokumentaalfilm Toimetaja
2010 "Erkki-Sven Tüür: 7 etüüdi piltides" Dokumentaalfilm Kaasprodutsent
2005 "Äraoldud päevade summa" Dokumentaalfilm Produtsent
2005 "Teine" Mängufilm
Muusikafilm
Produtsent
1990 "Laulutuli" Muusikafilm Toimetaja
1989 "Arvo Pärdi klaverimuusika" Muusikafilm Toimetaja
1989 "Milarepa laulud" Muusikafilm
Telemängufilm
Toimetaja
1989 "Missa" Muusikafilm Toimetaja
1989 "Siis sai õhtu ja sai hommik" Dokumentaalfilm Toimetaja
1989 "Silvi Vrait" Muusikafilm Toimetaja
1988 "Alo Mattiisen Tšellosonaat" Muusikafilm Toimetaja
1988 "Kann allikal" Muusikafilm
Telemängufilm
Toimetaja
1988 "Koorifestival "Tallinn 1988"" Muusikafilm Stsenarist
1988 "Lihtsad laulud" Muusikafilm Toimetaja
1988 "Lünk" Dokumentaalfilm Toimetaja
1988 "Mängib Ivari Ilja" Muusikafilm Toimetaja
1988 "Muistse mere laulud" Muusikafilm Toimetaja
1988 "Volikiri Alo Mattiisenile" Dokumentaalfilm Toimetaja
1988 "W. A. Mozart Missa C-duur" Muusikafilm Toimetaja
1987 "Heli mesilased" Dokumentaalfilm Stsenarist
1987 "Koduõu" Muusikafilm Toimetaja
1987 "Meie Uduvere" Dokumentaalfilm Toimetaja
1987 "Niguliste" Muusikafilm Toimetaja
1987 "Pidupäeva kontsert" Muusikafilm Toimetaja
1987 "Saada nägijaks" Muusikafilm Toimetaja
1987 "Tantsivad kõik" Muusikafilm Toimetaja
1987 "Torupillimängud" Muusikafilm Toimetaja
1987 "Tung ja torm" Muusikafilm Toimetaja
1987 "Võõrad öös" Muusikafilm Toimetaja
1986 "Anne Veski" Muusikafilm Toimetaja

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm