Avaleht

Rein Pruul

Rein Pruul

Fotod (4)

Vaata edasi

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2019 "Johannes Pääsukese tõeline elu" Mängufilm Operaatori I assistent
2018 "Seltsimees laps " Mängufilm Operaatori I assistent
2016 "Ema" Mängufilm Operaatori I assistent
2016 "Õnn tuleb magades" Mängufilm Operaatori I assistent
2015 "Liblikmees" Mängufilm Operaatori I assistent
2015 "Must alpinist" Mängufilm Operaatori I assistent
2015 "Supilinna Salaselts" Mängufilm Rikas mees
2014 "Risttuules" Mängufilm Operaatori I assistent
2014 "Väikelinna detektiivid" Teleseriaal Operaatori assistent
2013 "Elavad pildid" Mängufilm Operaatori I assistent

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm