Avaleht

Silvi Pruul

Silvi Pruul

ka Silvi Zorenberg

Fotod (2)

Vaata edasi

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
1989 "Pahupidi" Mängufilm Helirežissöör
1989 "Regina " Mängufilm Helirežissöör
Helioperaator
1988 "Aidake meil elada" Dokumentaalfilm Helioperaator
1988 "Doktor Stockmann I jagu " Telemängufilm Helioperaatori assistent
1988 "Doktor Stockmann II jagu " Telemängufilm Helioperaatori assistent
1988 "Vernanda" Mängufilm Helirežissöör
Helioperaator
1987 "Miks kukuvad tähed" Dokumentaalfilm Helioperaator
1986 "Maraton" Dokumentaalfilm Helioperaator
1982 "Jaan Rääts" Dokumentaalfilm Helirežissöör

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm