Avaleht

Eduard Tee

Näitleja Eduard Tee on õppinud 2013–2017 Tartu Ülikooli Viljandi Kultuuriakadeemias näitleja erialal.

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2021 "Göllia" Tudengifilm Göllia
2020 "Hääled küngaste taga" Dokumentaalfilm David Samoilovi loomingu uurija
2019 "Armastasin" Mängufilm Maksim
2019 "God's Infinite Silence" Tudengifilm Isa Fyodor
2019 "Ta teab, mis ma tegin mullu suvel" Tudengifilm Jaak
2017 "Õnnetused pole juhuslikud" Tudengifilm Aleksey
2015 "Vehkleja" Mängufilm

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm