Avaleht

Ago Preimann

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2009 "Mees metsast ja mere äärest. Skulptor Jüri Ojaver" Dokumentaalfilm Helirežissöör
2008 "Doktor Kloun" Dokumentaalfilm Helioperaator
2006 "Kuidas tuli "Kevade"" Dokumentaalfilm Helioperaator
2005 "Neljakümnes sõda" Dokumentaalfilm Helioperaator
2005 "Värvivalgus" Dokumentaalfilm Helioperaator
2004 "Su nimi olgu Iisrael" Dokumentaalfilm Helirežissöör
2003 "Hüvasti igaveseks, värdjad!" Tudengifilm Helioperaator
2003 "Iseseisvuspäev" Tudengifilm
Dokumentaalfilm
Helioperaator
1999 "Varjupaik" Dokumentaalfilm Helirežissöör
1996 "Elmine" Dokumentaalfilm Helirežissöör

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm