Avaleht

Margus Prangel

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2007 "Kuhu põgenevad hinged " Mängufilm Antsu boss
2007 "Öö" Tudengifilm Paavo Korhonen
2006 "Eesti rulett" Tudengifilm Koolivend
2006 "Hundi agoonia" Mängufilm Hundi partner III
2006 "Kuldrannake" Mängufilm Politseinik
2006 "Usaldus" Mängufilm Müüja
2005 "Frank ja Wendy " Animafilm George Woo (hääl)
2005 "Green Power" Animafilm George Woo (hääl)
2005 "Jääkarude paraad" Animafilm George Woo (hääl)
2005 "Sagedused" Tudengifilm Turvamees
2004 "Täna öösel me ei maga " Mängufilm Politseinik
2003 "Hungerburger" Animafilm George Woo (hääl)
2003 "Vorstivabrik" Animafilm George Woo (hääl)
2002 "Weitzenbergi tänav" Animafilm (hääl)
2001 "Head käed" Mängufilm Archie
1997 "Külla tuli" Tudengifilm Tuletõrjuja

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm