Avaleht

Mallar Prandi

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2008 "Aljoša" Dokumentaalfilm Helirežissöör
2006 "Mehed unustatud armeest" Dokumentaalfilm Heli järeltöötlus
2006 "Reis kerge pagasiga" Dokumentaalfilm Heli kokkusalvestaja
2005 "Afganistani armid" Dokumentaalfilm Helilooja
2005 "August 1991" Telemängufilm Helilooja
2005 "Avasta rikas nurgatagune kosmoses" Dokumentaalfilm Heli järeltöötlus
2005 "Kahe näoga saar" Dokumentaalfilm Heli järeltöötlus
2005 "Parema elu nimel" Dokumentaalfilm Helirežissöör
2004 "Bussi juures" Dokumentaalfilm Helimonteerija
2004 "Jumalaga" Dokumentaalfilm Heli kokkusalvestaja

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm