Avaleht

Laur-Erik Ruus

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2019 "Maria paradiis" Mängufilm Operaatori II assistent
2019 "Skandinaavia vaikus" Mängufilm Lisavõtete operaator
2019 "Tõde ja õigus" Mängufilm Operaatori assistent
Operaatori II assistent
2019 "Virago" Mängufilm Operaatori II assistent
2018 "Pank " Teleseriaal Operaatori II assistent
2018 "Reetur" Mängufilm Operaatori II assistent
2017 "Afgaan" Tudengifilm Operaatori assistent
2016 "Ema" Mängufilm Operaatori II assistent
2016 "Ohverdus" Tudengifilm Produtsendi assistent

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm