Avaleht

Maia Pirksaar

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
1981 "Pisuhänd" Telemängufilm Kostümeerija
1977 "Naaberrannad" Muusikafilm Kostümeerija
1976 "Igavesti Teie" Dokumentaalfilm Kostümeerija
1975 "Meloodiaid estraadilt" Muusikafilm Kostümeerija
1975 "Rannameloodiad" Muusikafilm Kostümeerija
1974 ""Laine" laulab laevalael" Muusikafilm Kostümeerija
1973 "Hei, kelgule!" Muusikafilm Kostümeerija
1972 "Kaja" Muusikafilm Kostümeerija
1971 "Lõppematu päev" Telemängufilm Kostümeerija
1971 "Revolutsioonilaulud" Muusikafilm Kostümeerija

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm