Avaleht

Raivo Pikner

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
1987 "Meie Uduvere" Dokumentaalfilm Režissööri assistent
1986 "Mereväravad" Dokumentaalfilm Režissöör
1984 "Esimene pollar" Dokumentaalfilm Režissöör
1983 "Nii sünnib sadam" Dokumentaalfilm Režissöör
1983 "Villast riideni" Dokumentaalfilm Režissöör
Stsenarist
1981 "Hendrik Krumm ooperilaval" Muusikafilm Režissööri assistent
1981 "Ülemlaul" Dokumentaalfilm Režissööri assistent
1979 "Olümpiaregati tähed" Muusikafilm Režissööri assistent
1979 "Rahvakunstimeistrid" Dokumentaalfilm Režissööri assistent
1979 "Vana paat" Dokumentaalfilm Režissöör
Stsenarist

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm