Avaleht

Heilika Pikkov

Avaleht

Heilika Pikkov

Heilika Pikkov

Dokumentaalfilmide režissöör ja operaator Heilika Pikkov (endise nimega Võsu) on sündinud 9. mail 1982 Tartus. 2000 lõpetas ta Pärnu Sütevaka Humanitaargümnaasiumi, seejärel õppis 2000–04 Tallinna Ülikooli kultuuriteaduskonnas, mille lõpetas bakalaureusekraadiga telerežii erialal. Vahepeal tudeeris  ühe semestri audiovisuaalset meediat Kesk-Inglismaal Prestonis asuvas Central Lancashire'i ülikoolis. 2005–08 õppis EELK Usuteaduse Instituudis kristlikku kultuurilugu, lõpetades õpingud magistrikraadiga. 2005. aastal töötas mõned kuud Ashdodi linna väikeses telejaamas Iisraelis ja tegi seal oma esimest dokumentaalfilmi "Keerubite mäss" (2006). 2002–09 oli PÖFFi alafestivali Animated Dreams peakorraldaja, 2010–11 jätkas animafestivali ja koolitussündmuse AnimaCampus Tallinn programmijuhina, 2015. aastal oli PÖFF / European Film Forum tippkonverentsi produtsent-koordinaator, 2016–2019 ...

Loe edasi

Fotod (2)

Vaata edasi

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2022 "Valgus ei saagi vanaks" Režissöör
Operaator
Monteerija
2020 "Eesti nafta" Dokumentaalfilm Operaator
2018 "Juured: Mu liha ja veri" Dokumentaalfilm Režissöör
Operaator
Monteerija
2018 "Juured: Oodates imet" Dokumentaalfilm Monteerija
B-kaamera operaator
2013 "Õlimäe õied" Dokumentaalfilm Režissöör
Stsenarist
Operaator
Monteerija
2010 "Normaalne" Dokumentaalfilm Režissöör
Stsenarist
Operaator
Monteerija
2009 "Isa, Poeg ja Teatri Vaim" Dokumentaalfilm Operaator
2009 "Kiri Ruhnust" Dokumentaalfilm Režissöör
Stsenarist
Operaator
Monteerija
2008 "Toomiku film" Dokumentaalfilm Operaator

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm