Avaleht

Veronika Bobossova

Veronika Bobossova

Veronika Bobossova (7. IV 1926 – 25. X 2014) töötas 1970.–1980. aastatel filmidirektorina Tallinnfilmis.

Tema kohta: http://www.sirp.ee/s1-artiklid/film/veronika-bobossova-7-iv-1926-25-x-2014/

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
1994 "Ameerika mäed " Mängufilm Ametnik vanglas
1990 "Ainult hulludele ehk halastajaõde " Mängufilm Juhendaja
1989 "Inimene, keda polnud " Mängufilm Direktor
1980 "31. osakonna hukk II jagu" Mängufilm Direktor
1980 "Ideaalmaastik " Mängufilm Direktor
1979 "31. osakonna hukk I jagu" Mängufilm Direktor
1979 "Hukkunud Alpinisti hotell " Mängufilm Direktor
1977 "Karikakramäng: Promenaad " Mängufilm Direktor
1977 "Karikakramäng: Salakütt " Mängufilm Direktor
1977 "Karikakramäng: Tätoveering " Mängufilm Direktor

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm