Avaleht

Kristjan Lüüs

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2021 "Öölapsed " Mängufilm Robert
2020 "See räägib pulmast" Tudengifilm Peigmees
2019 "Vanamehe film " Animafilm Karu (hääl)
2018 "Tuhk ja tolm" Tudengifilm Vend
2018 "Võta või jäta " Mängufilm Marko
2017 "Igitee " Mängufilm Kinnivõtja
2017 "Käsilane" Tudengifilm Jutustaja
2017 "Sangarid" Mängufilm Maakas
2016 "Klassikokkutulek" Mängufilm Maasturi juht
2016 "Päevad, mis ajasid segadusse" Mängufilm Andres
2015 "Bänd" Tudengifilm Sorts
2015 "Kalevipoeg" Tudengifilm Priit
2015 "MTA (Maksu- ja Tolliamet)" Tudengifilm Kristjan
2015 "Mustad lesed" Teleseriaal Ekke
2015 "Takso" Teleseriaal Ärimees Andrus
2015 "Vabad mehed" Teleseriaal Mauno Mesine
2015 "Vandenõu" Tudengifilm Kristjan
2014 "Padjaklubi" Teleseriaal Bert
2011 "Heeringas Veenuse õlal" Muud liigitused Kristjan
2009 "Tudengimuusikal" Muusikafilm
Tudengifilm
Andres

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm