Avaleht

Kristjan Lüüs

Näitleja Kristjan Lüüs on sündinud 17. märtsil 1991. aastal. Ta lõpetas 2010. aastal Tartu Kunstigümnaasiumi ja 2015. aastal TÜ Viljandi Kultuuriakadeemia etenduskunstide osakonna teatrikunsti õppekava näitleja erialal. Töötab alates 2014. aastast teatris Must Kast. Mänginud ka filmides ja telesarjades.

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2019 "Vanamehe film " Animafilm
2018 "Võta või jäta " Mängufilm Marko
2017 "Igitee " Mängufilm Kinnivõtja
2017 "Käsilane" Tudengifilm Jutustaja
2017 "Sangarid " Mängufilm Maakas
2016 "Klassikokkutulek" Mängufilm Maasturi juht
2016 "Päevad, mis ajasid segadusse" Mängufilm Andres
2015 "Bänd" Tudengifilm Sorts
2015 "Kalevipoeg" Tudengifilm Priit
2015 "MTA (Maksu- ja Tolliamet)" Tudengifilm Kristjan

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm