Avaleht

Krete Tarkmees

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2020 "Kratt" Mängufilm Kunstnik
2020 "Viimased" Mängufilm Kostümeerija
2018 "Pank " Teleseriaal Kostümeerija
2018 "Petlik välimus" Tudengifilm Kostüümikunstnik
2017 "Ametniku surm" Tudengifilm Kunstnik
Kostüümikunstnik
2017 "Naine on süüdi" Tudengifilm Kunstniku assistent
2017 "Taasta side" Tudengifilm Kunstniku assistent
2016 "Kontrapunkt" Tudengifilm Kunstnik Mia ema
2016 "Üürike ilu" Tudengifilm Kunstniku assistent
2015 "Kalad meres" Tudengifilm Kunstniku assistent

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm