Avaleht

Eeva Mägi

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2021 "Kolmapäev" Mängufilm Režissöör
Stsenarist
2021 "Mälu püsivus" Tudengifilm Järjepidaja
Stsenaariumi konsultant
2020 "Maakohus" Mängufilm Režissöör
Stsenarist
2019 "Süda Sõrve sääres" Dokumentaalfilm Režissöör
Stsenarist
2018 "Tuliliilia " Mängufilm Jurist
2017 "Lembri Uudu " Dokumentaalfilm Režissöör
Stsenarist
2015 "Muidu üks mees" Tudengifilm Produtsent
Režissöör
Operaator
2014 "Aasta isa" Tudengifilm Produtsent
Režissöör
Stsenarist
Helirežissöör
2013 "Jah" Tudengifilm Produtsent
Režissöör
Stsenarist
2013 "Vanamutt ja meri" Tudengifilm Produtsent
Režissöör
Operaator
2009 "Rikutud fantaasia" Amatöörfilm Operaator

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm