Avaleht

Valeri Blinov

Valeri Blinov

Operaator-lavastaja ja rezissöör Valeri Blinov sündis 12. augustil 1947. Lõpetas Moskva Üleliidulise Kinematograafia Instituudi 1977 kinooperaatorina, juhendajateks L. Kosmatova ja V. Ginsburg (biograafia täiendamisel).

Fotod (4)

Vaata edasi

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2003 "Armuunelmad" Mängufilm Operaator
1993 "Suflöör " Mängufilm Operaator
1990 "Sügis " Mängufilm Operaator
1990 "Sügis " Reklaamfilm Operaator
1989 "Pahupidi" Mängufilm Režissöör
Stsenarist
Operaator
1989 "Regina " Mängufilm Operaator
1988 "Aegade side" Dokumentaalfilm Operaator
1988 "Hiina müüri ääres" Dokumentaalfilm Režissöör
Operaator
1988 "Näkimadalad III jagu " Telemängufilm Operaator
1987 "Õhkmadratsid" Reklaamfilm
Muud liigitused
Operaator

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm