Avaleht

Arkadi Pessegov

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
1976 "Suvi " Mängufilm Direktor
1974 "Punane viiul " Mängufilm Direktor
1973 "Ukuaru " Mängufilm Direktor
1972 "Maaletulek " Mängufilm Direktor
1971 "Tuuline rand " Mängufilm Direktor
1970 "Tuulevaikus " Mängufilm Direktor
1970 "Tuulevaikus reklaamrull" Reklaamfilm Direktor
1968 "Hullumeelsus " Mängufilm Direktor
1967 "Viini postmark " Mängufilm Direktor
1966 "Kirjad Sõgedate külast " Mängufilm Direktor
1965 "Me olime 18-aastased " Mängufilm Direktor
1964 "Operaator Kõps seeneriigis" Animafilm Direktor
1963 "Jäljed " Mängufilm Direktor
1962 "Jääminek " Mängufilm Direktor
1962 "Väike motoroller" Animafilm Direktor
1961 "Laulu sõber " Mängufilm Direktor
1961 "Prisket tuult!" Dokumentaalfilm Direktor
1960 "Vihmas ja päikeses " Mängufilm Direktor
1955 "Esimese mai pidustused Tallinnas" Filmikroonika Direktor
1947 "Eesti kolhoos Gruusias" Dokumentaalfilm Direktor
1947 "Laulev rahvas" Dokumentaalfilm Direktor

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm