Avaleht

Gunnar Pedraudse

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
1984 "Võlulaegas" Dokumentaalfilm Muusikaline kujundaja
1980 "Veidi viltu" Animafilm Muusikaline kujundaja
1974 "Põlvest põlve" Dokumentaalfilm Helikujundaja
1973 "Juta Lehiste" Dokumentaalfilm Muusikaline kujundaja
1972 "Kivid ja kadakad" Dokumentaalfilm Helirežissöör
Helikujundaja
1972 "Nõukogude Eesti " Dokumentaalfilm Helikujundaja
1971 "Eesti NSV" Muud liigitused Helikujundaja
1971 "Veel kord merest" Dokumentaalfilm Helikujundaja
1968 "Made in Estonia" Reklaamfilm Helikujundaja
1967 "Jazz 67" Dokumentaalfilm Helikujundaja

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm