Avaleht

Peep Pedmanson

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2017 "Miriam järve ääres" Animafilm Stsenarist
2016 "Miriami kana unistus" Animafilm Stsenarist
2015 "Miriami kodutu koer" Animafilm Stsenarist
2015 "Pulmamäng" Animafilm Kunstnik
2013 "Elavad pildid" Mängufilm Stsenarist
2013 "Lisa Limone ja Maroc Orange: tormakas armulugu" Animafilm Stsenarist
Teksti autor
2013 "Miriami tuulelohe" Animafilm Stsenarist
2013 "Parim enne" Teleseriaal Stsenarist
2012 "Miriami köögikombain" Animafilm Stsenarist
2012 "Miriami rohelised täpid" Animafilm Stsenarist
2011 "Täitsa lõpp " Mängufilm Stsenarist
Juhendaja
2011 "Tallinna kilud" Muud liigitused
Mängufilm
Stsenarist
2010 "91 kilomeetrit. Eestimaa Kroonika 2009" Dokumentaalfilm Stsenarist
2010 "Kälimehed" Teleseriaal Stsenarist
2009 "Miriami katkine pilt" Animafilm Stsenarist
2008 "Aja meistrid" Dokumentaalfilm
Animafilm
Stsenarist
Teksti lugeja
2008 "Eestlane ja venelane" Teleseriaal Stsenarist
2008 "Miriami värvid" Animafilm Stsenarist
2007 "Hernehirmutis" Animafilm Stsenarist
2007 "Miriami piknik" Animafilm Stsenarist
2007 "Miriami teatriseiklus" Animafilm Stsenarist
2006 "Hundi agoonia" Mängufilm Stsenarist
2006 "Miriam merehädas" Animafilm Stsenarist
2006 "Miriami pesakast" Animafilm Stsenarist
2006 "Teatriporgand" Animafilm Toimetaja
2004 "Miriam mängib peitust" Animafilm Stsenarist
2003 "Miriami Jõulupäkapikk" Animafilm Stsenarist
2003 "Õpetajate tuba" Teleseriaal Stsenarist
2003 "Porgand!" Animafilm Stsenarist
2003 "Vanad ja kobedad saavad jalad alla " Mängufilm Stsenarist

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm