Avaleht

Kertu Viira

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2019 "Lõpp" Tudengifilm Kunstniku assistent
2018 "Homme" Tudengifilm Produtsent
2018 "Laps tagaistmel" Tudengifilm Produtsent
2018 "Sõlm" Tudengifilm Kaasprodutsent
2017 "Armuavaldus" Tudengifilm Produtsendi assistent
2017 "Mesinädalad" Tudengifilm Produtsendi assistent
2017 "Mõrv hotellis" Tudengifilm Produtsendi assistent
2017 "Roof Knocking" Tudengifilm Produtsendi assistent
2016 "Meeleseisund" Tudengifilm Produtsendi assistent
2015 "1652" Tudengifilm Produtsendi assistent

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm