Avaleht

Raimo Pass

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2019 "Sandra saab tööd" Mängufilm
2018 "Pank " Teleseriaal
2018 "Reetur" Mängufilm Jaan
2017 "Igitee " Mängufilm Kinnivõtja
2016 "Õnn tuleb magades" Mängufilm Andrese isa
2016 "Papad mammad" Teleseriaal Mitškin
2015 "Tiibadeta piloot" Mängufilm Lennujuht
2015 "Vehkleja" Mängufilm Ohvitser
2014 "Maastik mitme kuuga" Mängufilm Jaan
2014 "Nullpunkt" Teleseriaal Johannese isa
2014 "Nullpunkt" Mängufilm Johannese isa
2014 "Padjaklubi" Teleseriaal Kalle
2012 "Romet ja Julia" Teleseriaal Rometi isa
2012 "Seenelkäik " Mängufilm Pukspuu
2012 "Süvahavva" Teleseriaal Doktor Karu
2011 "Rotilõks " Mängufilm Kirill
2010 "Punane elavhõbe " Mängufilm Taira õemees
2009 "Tulepistmine" Tudengifilm Võõras
2008 "Soovide puu " Mängufilm Korrapidaja naaber
2008 "Teine tulemine" Mängufilm Kaplan
2008 "Tuulepealne maa" Teleseriaal Saksa sõdur II
2007 "Georg " Mängufilm Kolleeg teatris
2007 "Öö" Tudengifilm Poliit Kaju
2004 "Sigade revolutsioon " Mängufilm Režissööri assistent Staabifunktsionäär
2004 "Täna öösel me ei maga " Mängufilm Dubleerija
2002 "Pääsemine" Mängufilm Vanglaametnik
1997 "Aruanne" Tudengifilm
1997 "E2-E4" Mängufilm Režissöör
Helilooja
1993 "1979" Telemängufilm Režissöör
1993 "Saatana pisar " Mängufilm Noor trükkal

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm