Avaleht

Hillar Parkja

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
1993 "Eesti partii" Dokumentaalfilm Produtsent
1988 "Ma pole turist, ma elan siin " Mängufilm Kunstnik
1986 "Tallinna karneval" Muusikafilm Kunstnik
1985 "Peadirigent" Dokumentaalfilm Kunstnik
1984 "Laul, mida eile polnud veel" Muusikafilm Kunstnik
1984 "Palestra" Muusikafilm Kunstnik
1984 "Puritaanlased" Muusikafilm Kunstnik
1984 "Võõra nime all" Telemängufilm Kunstnik
1983 "Küljetuul" Telemängufilm Kostüümikunstnik
1983 "Suletud ring " Telemängufilm Kostüümikunstniku assistent
Dekoraator

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm