Avaleht

Olger Bernadt

Helioperaator ja helirežissöör Olger Bernadt sündis 1. juulil 1967 Tallinnas. Õppis aastail 1992-1998 Eesti Kunstiakadeemias ja 1998-2002 Tallinna Ülikoolis (biograafia täiendamisel).

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2019 "Klassikokkutulek 3: Ristiisad" Mängufilm Helioperaator
2018 "Klassikokkutulek 2: Pulmad ja matused" Mängufilm Helirežissöör platsil
2018 "Põrgu Jaan" Mängufilm Helirežissöör platsil
2018 "Tuliliilia " Mängufilm Helioperaator
2017 "Keti lõpp " Mängufilm Kaasprodutsent
2017 "Minu näoga onu" Mängufilm Helirežissöör platsil
2017 "Paha lugu: Kokkulepe" Mängufilm Helioperaator
2017 "Sangarid " Mängufilm Helioperaator
2016 "Ema" Mängufilm Helioperaator
2016 "Polaarpoiss" Mängufilm Helioperaator

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm