Avaleht

Vilja Palm

Vilja Palm

Telerežissöör Vilja Nyholm-Palm on sündinud 12. mail 1957. Lõpetas 1975.a. Tallinna 32. Keskkooli teatri eriklassi. 1977 alustas õpinguid Leningradi Teatriinstituudis ja lõpetas selle 1983 telerežii erialal. 1993.a. asus end täiendama Yleisradio Raadio ja Televisiooni Instituudis ja lõpetas kursuse 1994.a. 1996. a. võttis Taanis osa Baltic Media Centre kursusest TV&radio Trainer Training ja 1997.a. Taanis BMC kursusest TV management for Producers. Töötanud Eesti Televisiooni laste- ja noortesaadete toimetuses ning alates 1993 kunsti- ja kirjandussaadete peatoimetuses režissöörina. 1989. aastast ETV Teleteatris režissör-lavastaja. 1993-1999 ETV Teleteatri pearežissör. 2004-2006 teleseriaali "Kodu keset linna" režissöör (TV3), 2008.a. teleseriaali "Eestlane ja venelane" režissöör (Kanal2).

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2018 "Tegelikult" Tudengifilm Direktor
2013 "Parim enne" Teleseriaal Režissöör
2006 "Helena" Teleseriaal Režissöör
2003 "Kodu keset linna" Teleseriaal Režissöör
2000 "Nota bene! Teatriluulud" Teleseriaal Idee
2000 "Oma kodu, kulla-kallis" Dokumentaalfilm Režissöör
Stsenarist
1999 "Armuke" Telemängufilm Produtsent
1998 "Isa" Telemängufilm Produtsent
1997 "Perekondlik sündmus" Tudengifilm Produtsent
1995 "Wikmani poisid " Teleseriaal Režissöör
Stsenarist

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm