Avaleht

Sven Paldis

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
1992 "Miliza" Dokumentaalfilm Operaator
1989 "Milarepa laulud" Muusikafilm
Telemängufilm
II operaator
1988 "Kiviaid" Dokumentaalfilm Operaatori assistent
1988 "Oksjon" Dokumentaalfilm Operaator
1987 "Heli mesilased" Dokumentaalfilm Operaator
1987 "Liblikalend" Dokumentaalfilm Operaatori assistent
1987 "Tantsivad kõik" Muusikafilm Operaatori assistent
1987 "Tiksuv vaikus" Dokumentaalfilm Operaator
1986 "Ratastoolitants" Dokumentaalfilm II operaator
1986 "Tallinna karneval" Muusikafilm Operaatori assistent

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm