Avaleht

Rein Pakk

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2019 "EnsV" Teleseriaal Režissöör Rein Karnats
2018 "Alo" Teleseriaal Rein
2016 "Kuum jälg" Teleseriaal
2013 "Hakkab jälle pihta" Teleseriaal Lavastaja
Raimond
2012 "Alpimaja" Teleseriaal saatejuht Mihkel Kull
2012 "Deemonid" Mängufilm Pandimaja pidaja
2010 "ENSV" Teleseriaal Rein Karmats
2008 "Lotmani maailm" Dokumentaalfilm Stsenarist
Dialoogi autor
2008 "Seks ja surm: Veresidemed" Mängufilm Andres
2007 "Sügisball " Mängufilm Parkimiskontroll
1995 "57 minutit akvaariumis" Tudengifilm Režissöör
1994 "Vari seinal" Tudengifilm
1993 "Misjonär" Tudengifilm Režissöör
Stsenarist
1985 "Naerata ometi " Mängufilm Rein

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm