Avaleht

Sten-Robert Pullerits

Sten-Robert Pullerits

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2017 "Armastus?" Tudengifilm Tõlkija
2017 "Litsid" Teleseriaal Tegevprodutsent Kirikuõpetaja
2017 "Nukumaja" Teleseriaal Arvutimüüja
2016 "Meeleseisund" Tudengifilm Produtsent
Režissöör
2015 "Naeruga tule vastu" Tudengifilm Produtsent
Režissööri assistent
Tõlkija
2013 "Gesture" Tudengifilm Ärimees
2008 "Klass: elu pärast" Teleseriaal Uku

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm