Avaleht

Triin Kadaja

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2020 "Deliveries" Tudengifilm Fotograaf
2020 "Kevin, ei!" Mängufilm Järjepidaja
2019 "EnsV" Teleseriaal Operaatori assistent
2019 "Johannes Pääsukese tõeline elu" Mängufilm Toitlustaja (kokk)
2019 "Lõpp" Tudengifilm Klapp
2019 "Ta teab, mis ma tegin mullu suvel" Tudengifilm Operaatori I assistent
2019 "Valvuri evolutsioon" Tudengifilm Kärumees
2019 "Vanama" Tudengifilm Operaator
2018 "Homme" Tudengifilm Režissööri II assistent
2018 "Portugal " Mängufilm Järjepidaja
2018 "Sõlm" Tudengifilm Klapp
2017 "1/2 last" Tudengifilm Režissööri assistent
2017 "9mm" Tudengifilm Stsenarist
Grimeerija
Kunstniku assistent
2017 "Ametniku surm" Tudengifilm Toimetaja
2017 "Maša" Tudengifilm Režissöör
Stsenarist
2016 "Mäel" Tudengifilm Kassapidaja
2016 "Üle müüri" Tudengifilm Stsenarist
2015 "Intervjuu Lembit Petersoniga" Tudengifilm Produtsent
Režissöör

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm