Avaleht

Brit Maria Tael

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2019 "Lõpp" Tudengifilm Fotograaf
2017 "1/2 last" Tudengifilm Monteerija
Fotograaf
2017 "Ametniku surm" Tudengifilm Monteerija
Klapp
2017 "Pyramus ja Thisbe" Tudengifilm Fotograaf
2017 "Säde" Tudengifilm Fotograaf
2017 "Taasta side" Tudengifilm Fotograaf
2016 "Päeva parim nali" Tudengifilm Monteerija
2015 "Intervjuu Kersti Miileniga" Tudengifilm Produtsent
Režissöör
2015 "Vasakhaak" Tudengifilm Klapp

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm