Avaleht

Janeli Adermann

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2020 "Sinine" Mängufilm Tootmisassistent
2019 "Karv" Mängufilm Tootmisassistent
2019 "Lõpp" Tudengifilm Helioperaator
2019 "Maria paradiis" Mängufilm Võttekohtade koordinaator
2018 "Laps tagaistmel" Tudengifilm Heli kokkusalvestaja
2018 "Pank " Teleseriaal Helioperaatori assistent
2018 "Portugal " Mängufilm Poomioperaator
2017 "9mm" Tudengifilm Heli järeltöötlus
2017 "Ametniku surm" Tudengifilm Helirežissöör platsil
2017 "Gerassimovi naised" Dokumentaalfilm Helilooja
Helirežissöör

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm