Avaleht

Kalmer Kallasväli

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2018 "Pank " Teleseriaal Monteerija assistent
2017 "Ametniku surm" Tudengifilm Režissööri assistent
2017 "Armuavaldus" Tudengifilm Monteerija
2017 "Maša" Tudengifilm Monteerija
2017 "Mõrv hotellis" Tudengifilm Monteerija
2016 "Lugu sellest, kuidas ..." Tudengifilm Monteerija
2016 "Suveöö armastus" Mängufilm Monteerija
2015 "Diamondjaw" Tudengifilm Klapp
2015 "Hall" Tudengifilm Kunstniku assistent
2015 "Intervjuu Tõnu Kargiga" Tudengifilm Produtsent
Režissöör

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm