Avaleht

Hanna Kruusi

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2019 "Lõpp" Tudengifilm Produtsent
2018 "Mockingbird" Tudengifilm Tegevprodutsent
2017 "9mm" Tudengifilm Produtsent
2017 "Ametniku surm" Tudengifilm Produtsent
2016 "Perekonnavaled" Mängufilm Abitööline
2016 "Üürike ilu" Tudengifilm Produtsent
2015 "Diamondjaw" Tudengifilm Õde
Ema
2015 "Intervjuu Kaspar Kaljasega" Tudengifilm Produtsent
Režissöör
2015 "Näljanädal" Tudengifilm Tootmisassistent

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm