Avaleht

Ester Pajusoo

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2016 "Astrid" Tudengifilm Astrid
2012 "Puhastus" Mängufilm Ämmaemand
2012 "Tupiktänava mehed" Teleseriaal Reet
2011 "Kormoranid ehk nahkpükse ei pesta " Mängufilm Keisri ema
2011 "Tõsikindel Jänes" Tudengifilm Vanaema
2010 "Põrgu ekspress" Tudengifilm Proua
2010 "Unistuste agentuur" Teleseriaal Silvia, Anne ema
2008 "Rambikramp" Mängufilm Vihane naine rongis
2008 "Tuulepealne maa" Teleseriaal Reet
2007 "Kinnunen " Mängufilm Maie
2006 "Vana daami visiit " Mängufilm Linnapea naine
1981 "Karge meri " Mängufilm Andla naine
1972 "Noor pensionär" Telemängufilm Poisi hääl
1960 "Näitleja Joller" Telemängufilm Sirje

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm