Avaleht

Maie Rosmann-Lill

Maie Rosmann-Lill

vaata ka Maie Rosmann

Produtsent Maie Rosmann-Lill on sündinud 27. mail 1989. aastal. Ta lõpetas 2008. aastal Tallinna Järveotsa Gümnaasiumi ning jätkas õpinguid Tallinna Ülikooli Balti Filmi- ja Meediakoolis produtsendi erialal. Filmitootmisfirma Kinosaurus Film ja toitlustusfirma Korralduskomitee juhatuse liige. Maie Rosmann-Lille osalusel on valminud üle paarikümne filmi, sealhulgas täispikad mängufilmid „Umbkotid“ (2012), „Päevad, mis ajasid segadusse“ (2016), „Minu näoga onu“ (2017) ja „Eia jõulud Tondikakul“ (2018).

Loe edasi

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2018 "Eia jõulud Tondikakul" Mängufilm Produtsent
2018 "Omad" Mängufilm Toitlustaja (kokk)
2017 "Mehetapja/Süütu/Vari " Mängufilm Tootmisjuht
2017 "Minu näoga onu" Mängufilm Produtsent
2017 "Zoopark " Dokumentaalfilm Produtsent
2016 "Bodom" Mängufilm Autojuht
2016 "Päevad, mis ajasid segadusse" Mängufilm Produtsent
Toitlustaja (kokk)
2014 "Lusmägi INC." Dokumentaalfilm Produtsent

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm