Avaleht

Heela Pajo

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
1980 "314 meetrit televisiooni" Dokumentaalfilm Helirežissöör
1979 "Uus Ilm" Dokumentaalfilm Helirežissöör
1978 "Tallinna mosaiik" Populaarteaduslik film Helirežissöör
1977 "Kõik, millest unistasin" Dokumentaalfilm Helirežissöör
1977 "L. van Beethoveni kammermuusikat" Muusikafilm Helirežissöör
1976 "Aegade tuultes. Ahelais noorus" Dokumentaalfilm Helirežissöör
1976 "Aegade tuultes. Sajandi algus" Dokumentaalfilm Helirežissöör
1976 "Koolivennad" Dokumentaalfilm Helirežissöör
1976 "Piiril" Dokumentaalfilm Helirežissöör
1976 "Teise looduse tegijad" Dokumentaalfilm Helirežissöör

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm