Avaleht

Ingrid Margus

Ingrid Margus

Näitleja Ingrid Margus on sündinud 5. jaanuaril 1994. aastal Tartus. Ta lõpetas 2013. aastal Hugo Treffneri gümnaasiumi ja õppis seejärel aasta Tartu ülikoolis filosoofiat. 2014. aastal asus õppima Eesti Muusika- ja Teatriakadeemia lavakunstikoolis. 2019. aastal õppis Ameerikas Lee Strasbergi teatri- ja filmiinstituudis. Teatritöö kõrvalt mänginud filmides ("Nullpunkt", "Päevad, mis ajasid segadusse", "Klassikokkutulek 2" jm) ning teleseriaalides ("Lõks", "Litsid", "Merivälja" jm). Avaldanud novelli "Igavesti täna" kogumikus "Öö" (2014).

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2020 "See räägib pulmast" Tudengifilm Pruut
2019 "Klassikokkutulek 3: Ristiisad" Mängufilm Hanna
2018 "Klassikokkutulek 2: Pulmad ja matused" Mängufilm Hanna
2018 "Lõks" Teleseriaal Maria Holm
2017 "Merivälja" Teleseriaal Noor Anna
2017 "Sangarid " Mängufilm
2016 "Päevad, mis ajasid segadusse" Mängufilm Marta
2014 "Nullpunkt" Mängufilm Klassi õpilane

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm