Avaleht

Aino Paemurd

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
1990 "Kalm" Dokumentaalfilm Direktor
1990 "Laulutuli" Muusikafilm Direktor
1988 "Haapsalu" Dokumentaalfilm Direktor
1988 "Narva kosk I jagu" Telemängufilm Direktor
1988 "Narva kosk II jagu" Telemängufilm Direktor
1988 "Oksjon" Dokumentaalfilm Direktor
1987 "Mälestuskuurort" Dokumentaalfilm Direktor
1986 "Anne Veski" Muusikafilm Direktor
1986 "Sensatsioon" Muusikafilm
Telemängufilm
Direktor
1985 "ENSV kunstimeistrite kontsert" Muusikafilm
Telemängufilm
Direktor

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm