Avaleht

Henessi Schmidt

Henessi Schmidt

Näitleja Henessi Schmidt on sündinud 07. juulil 1995. aastal Kose-Uuemõisas. Ta lõpetas 2012. aastal Tallinna 32. Keskkooli ja 2019. aastal Tartu Ülikooli Viljandi Kultuuriakadeemia etenduskunstide osakonna teatrikunsti erialal. Teinud kaasa Ugala, Rakvere, Kuressaare, NUKU ja VAT teatri lavastustes, mänginud teleseriaalides „Kodu keset linna“, „Elu keset linna“ ja „Kättemaksukontor“ ning mängufilmis „Talve“ (2020).

Loe edasi

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2020 "Kevin, ei!" Mängufilm Lordeelia
2019 "Külaline" Tudengifilm Kärt
2019 "Reiv" Tudengifilm Eva
2019 "Talve" Mängufilm Maie
2014 "Ööliblikad" Teleseriaal Kairit
2014 "Ootamatu" Tudengifilm Tüdruk restoranis
2012 "Elu keset linna" Teleseriaal Mariliis

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm