Avaleht

Marianne Ostrat

Marianne Ostrat

Marie Ostrat on sündinud 25. septembril 1983 Tallinnas. Hariduse saanud Tallinna Õismäe Humanitaargümnaasiumis saksa keele ja matemaatika eriklassis, 2002-2006 õppinud Tallinna Ülikooli kunstide teaduskonnas filmi, video ja reklaami alal. Eriala omandamine jätkus aastatel 2006-2009 magistriõpingutena Tallinna Ülikooli Balti Filmi- ja Meediakoolis filmikunsti alal. Töötanud vabakuselise ajakirjanikuna, ETV kultuurisaate "AKU" assistendina, alates 2010 Animatsioonistuudio Fork Film partner, turundusjuht, loominguline produtsent.

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2020 "Öölapsed " Mängufilm Produtsent
2019 "Süsi" Tudengifilm
2019 "Uued algused" Mängufilm Produtsent
Tõlkija
2017 "Alberti leiutamine" Dokumentaalfilm Kaasprodutsent
2017 "Heleni sünnipäev" Mängufilm Produtsent
2017 "Keti lõpp " Mängufilm Produtsent
Näitlejate valija
Tõlkija
2016 "Amalimbo" Animafilm Kaasprodutsent
2010 "Inimese mõõt" Dokumentaalfilm Produtsent
2010 "Normaalne inimene" Dokumentaalfilm Produtsent
2009 "Krantsid" Tudengifilm Produtsent

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm