Avaleht

Rebeka Rummel

Rebeka Rummel

Rebeka Rummel on sündinud 6. juulil 1995. aastal Tallinnas. Ta lõpetas 2014. aastal Tallinna Inglise Kolledži ning 2017. aastal Balti Filmi- ja Meediakooli filmirežii erialal (BA). Täiendanud end mitmetes režii õpitubades, muu hulgas Cristian Mungiu meistrikursusel 2018. aastal Bolognas.

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2022 "Tagurpidi torn" Mängufilm Näitlejate valija
2021 "Kingitus orbiidilt" Mängufilm Režissööri I assistent
Tegevprodutsent
2020 "Alljumalad" Mängufilm Režissööri II assistent
2020 "Julius" Mängufilm Režissöör
2019 "Johannes Pääsukese tõeline elu" Mängufilm Režissööri I assistent
2019 "Tõde ja õigus" Mängufilm Režissööri assistent
2018 "Homme" Tudengifilm Režissööri I assistent
2018 "Laps tagaistmel" Tudengifilm Režissööri I assistent
2018 "Pank " Teleseriaal Režissööri I assistent
2017 "1/2 last" Tudengifilm Režissööri I assistent

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm