Avaleht

Terje Kähr

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2019 "Lõpp" Tudengifilm Kunstnik
2018 "Mockingbird" Tudengifilm Dekoraator
2018 "Postiljon" Tudengifilm Kunstnik
2018 "Tomorrow Island" Tudengifilm Kunstnik
2017 "Maša" Tudengifilm Kunstnik
2016 "Värav" Tudengifilm Kostüümikunstnik
2015 "Kalad meres" Tudengifilm Kunstnik
2015 "Lõpetamine" Tudengifilm Kunstnik
2015 "Mängime (Let’s play)" Tudengifilm Kunstnik
2015 "Näljanädal" Tudengifilm Kunstnik

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm