Avaleht

Markus Orav

Markus Orav

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2018 "Lõks" Teleseriaal Operaator
2018 "Portugal " Mängufilm Stedicam operaator
2017 "Minu näoga onu" Mängufilm Operaatori II assistent
2017 "Paha lugu: Kokkulepe" Mängufilm Operaator
2017 "Pobeda" Tudengifilm Operaatori I assistent
2016 "Õnn tuleb magades" Mängufilm Valgustaja
2016 "Räägitakse, et tomatid armastavad rokkmuusikat" Mängufilm Valgusmeister
2015 "Ahv, kes mängis Vene ruletti" Tudengifilm Operaatori assistent
2015 "Hundi süda sees" Dokumentaalfilm Operaator
Operaatori assistent
2015 "Jüri" Dokumentaalfilm Operaator

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm