Avaleht

Õie Orav

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2001 "Orgulas - pilguheit möödunule..." Dokumentaalfilm Produtsent
Režissöör
Stsenarist
1998 "Jaanus Orgulase mälestused 02.-03.09.1998" Muud liigitused Režissöör
1997 "Puud laulavad, kivid räägivad. Rein Areni lugu" Dokumentaalfilm Produtsent
Režissöör
Stsenarist
1994 "Leonhard Merzin" Dokumentaalfilm Produtsent
Režissöör
Stsenarist
1993 "Tooni" Dokumentaalfilm Produtsent
Režissöör
Stsenarist
1992 "Miliza" Dokumentaalfilm Produtsent
Režissöör
Stsenarist
1988 "Hermaküla" Dokumentaalfilm Stsenarist
1987 "117. hooaeg" Dokumentaalfilm Stsenarist
1975 "Sündis inimene..." Dokumentaalfilm Stsenarist
1970 "Hamlet" Telemängufilm Toimetaja
1970 "Jüri Järvet" Dokumentaalfilm Toimetaja
1970 "Tiiu Randviir" Muusikafilm Stsenarist
Toimetaja
1968 "Ants Eskola" Dokumentaalfilm Stsenarist
1965 "Tagasitulek" Dokumentaalfilm Stsenarist
Teksti autor
1964 ""Punased roosid minule"" Filmikroonika Teksti autor
1964 "Lipud miilitsatöötajatele" Filmikroonika Teksti autor
1964 "Oktoobriparaad" Filmikroonika Teksti autor
1964 "Tagasi olümpiamängudelt" Filmikroonika Teksti autor
1964 "Tehases Volta" Filmikroonika Teksti autor
1964 "Ülo Margna" Filmikroonika Teksti autor
1962 "Õhtust hommikuni" Tudengifilm Toimetaja
1961 "Juhuslik kohtumine " Mängufilm
Muusikafilm
1956 "Tagahoovis " Mängufilm Timka
1955 "Andruse õnn " Mängufilm
1955 "Jahid merel " Mängufilm Karin

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm