Avaleht

Triin Sarapik-Kivi

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2021 "Üks imeline mees" Animafilm Animaator
2019 "Armastusest" Animafilm Animaator
2019 "Teofrastus" Animafilm Animaator
Nukkude- ja dekoratsioonide valmistaja
2019 "Tiivad" Animafilm Animaator
2019 "Vanamehe film " Animafilm Animaator
2018 "Kapten Morten lollide laeval" Animafilm Animaator
2018 "Maria ja seitse pöialpoissi " Animafilm Animaator
Nukkude- ja dekoratsioonide valmistaja
2017 "Lahtilaskmise lugu" Animafilm Animaator
2017 "Miriam järve ääres" Animafilm Animaator
2017 "Nukud ja tootemid" Dokumentaalfilm
Animafilm
Animaator
Nukutegija
2016 "Miriami kana unistus" Animafilm Animaator
Nukutegija
2015 "Miriami kodutu koer" Animafilm Animaator
2015 "Pulmamäng" Animafilm Stsenarist
Kunstnik
Nukkude- ja dekoratsioonide valmistaja
2014 "Tantsitaja" Animafilm Režissöör
Monteerija
2013 "Liivamees" Animafilm Animaator
2013 "Limonaadi lugu" Animafilm Animaator
2013 "Lisa Limone ja Maroc Orange: tormakas armulugu" Animafilm Animaator
2013 "Miriami tuulelohe" Animafilm Animaator
2012 "Miriami köögikombain" Animafilm Animaator
2010 "Taevalaul" Animafilm Nukkude- ja dekoratsioonide valmistaja
2009 "Oranus" Animafilm Animaator
2008 "Lili" Animafilm Animaator
2008 "Miriami värvid" Animafilm Animaator
2008 "Porgand suvitab" Animafilm Animaator
2007 "Hernehirmutis" Animafilm Animaator
2007 "Miriami piknik" Animafilm Animaator

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm